• Jes Kruse - Skolen

5 Nyt fra...

Nyhedsbrev nr. 2 2017/2018

Hej med jer,

nu har vi jo allerede november og "schwuppdiwupps" er det jul. Men indtil da, vil jeg lige orientere jer om hvad der kommer til at ske i november og december måned hos os i HFO'en. Som i kan se i aktivitetskalenderen har vi meget at se til i de to måneder. Jeg vil lige gøre opmærksom på, at vi gerne vil bede om, at børnene ikke tager deres private legtøj med til HFO'en. Vi har tænkt os, at vi vil tilbyde nogle legetøjsdage hvor de så gerne må tage legetøj med, men de andre tage vil vi gerne bede jer om at børnene ikke har legtøj med.
Her har i lige nogle små påmindelser til nogle enkelte dage:

Den 17.11 vil vi lave noget mad sammen med jeres børn i skolens køkken. Vi har valgt at tilbyde madlavningen uden tilmelding, så det er lidt "først til mølle" princippet. Vi prøver at lade så mange børn som muligt være med, men vi kan ikke garantere at der vil være plads til alle.

Den 22.11 vil vi vise en film, det er det vi kalder for JKS-biffen i vores kalender.

Den 24.11 vil vi give børnene mulighed for, at tage noget legtøj med i heldagsskolen, fordi på denne dag har vi legetøjsdag.

Den 01.12 har vi så igen madlavning, så der kan jeres børn igen være med. P.S. Vi bager julekiks :)

Den 06.12 har vi tænkt os at give jer forældre igen en mulighed for at få en kop kaffe ned hos os i heldagsskolen, da vi igen vil invitere til en forældrekaffe. OBS. Denne gang er det en onsdag!!

Den 15.12 er der igen legetøjsdag, hvor børnene må tage deres legetøj med.

Den 20.12 vil så igen gerne vise en film, da vi igen har JKS-biffen.

Med venlig hilsen,
heldagsskolens personale